Με εγγύηση την αγνή προέλευση των υλικών μας

Ελληνικές πρώτες ύλες, προσεκτικά επιλεγμένες

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ποιότητα κάθε προϊόντος διατροφής, όπως αυτά που δημιουργούμε καθημερινά στην Ελληνική Σφολιάτα, είναι συνάρτηση της ποιότητας των υλικών με τα οποία έχει παρασκευαστεί.

Διασφαλίζοντας την αγνότητα των υλικών μας, διασφαλίζουμε την παραγωγή προϊόντων που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις μας. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με τα καλύτερα αγαθά της ζωοδόχου ελληνικής γης. Οι ζύμες, τα φύλλα και τα αρτοσκευάσματά μας περιέχουν αλεύρι από προσεκτικά επιλεγμένες καλλιέργειες του τόπου μας και γνήσιο ελληνικό ελαιόλαδο, βούτυρο, τυρί και αυγά. Όλες οι πρώτες ύλες μας είναι αμιγώς ελληνικές από τοπικούς παραγωγούς μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.

Η επιλογή των προμηθευτών μας γίνεται με γνώμονα τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια της εταιρείας μας. Δουλεύουμε μόνο με υλικά που θεωρούμε ιδανικά για τις συνταγές μας και τις ιδιαίτερες γεύσεις που φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Φρεσκάδα και ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς

Είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την αγνότητα των πρώτων υλών με τις οποίες δημιουργούμε τα προϊόντα μας χάρη στην εφαρμογή του συστήματος διασφάλισης ποιότητας HACCP, αλλά και τους δικούς μας τακτικούς αυστηρούς δειγματοληπτικούς ελέγχους.

Ταυτόχρονα, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη βέλτιστη διαχείριση των υλικών που παραλαμβάνουμε. Συντηρούμε όλες τις πρώτες ύλες, ευπαθείς ή όχι, στις ιδανικές συνθήκες. Δεν υπερβαίνουμε τις ποσότητες που χρειαζόμαστε, ώστε τα υλικά να είναι πάντα φρέσκα.

Διανέμουμε τα προϊόντα μας με δικά μας οχήματα, ώστε να φτάνουν στον πελάτη σε άριστη κατάσταση.

Το διακύβευμα είναι εξαιρετικά σημαντικό και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Τα αγνά υλικά είναι κάτι περισσότερο από μια απαραίτητη βάση για την παρασκευή των προϊόντων μας. Είναι η φυσική «μαγιά» που τους προσδίδει τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους και διασφαλίζει την ασύγκριτη ποιότητά τους.