Τα μικρά ή μεγάλα convenience stores που παραμένουν ανοιχτά ακόμα και όλο το 24ωρο για την αδιάκοπη και γρήγορη εξυπηρέτηση του κοινού έχουν ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και αρκετά χρόνια. Εκτός από ψιλικά και είδη πρώτης ανάγκης, πολλά από αυτά προσφέρουν και γρήγορο φαγητό, όπως είναι τα προϊόντα ζύμης.

Ως προμηθευτές, συνεργαζόμαστε σταθερά με πανελλαδικές αλυσίδες convenience stores, διανέμοντας καθημερινά τα προϊόντα μας σε κάθε γωνιά της χώρας ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες μιας απαιτητικής και συνεχώς αυξανόμενης αγοράς.

Η Ελληνική Σφολιάτα διαθέτει σήμερα μια πλούσια γκάμα κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης, κατάλληλα για convenience stores που θέλουν να προσφέρουν περισσότερες επιλογές, κάθε ώρα της ημέρας. Ταυτόχρονα, προσφέρουμε πλήθος εξαιρετικών επιλογών στις κατηγορίες που ζητά περισσότερο το κοινό του κλάδου, την τυρόπιτα και την μπουγάτσα.

Δύναμή μας, οι συνεργασίες μας

Από την ίδρυσή της, το 1998, η Ελληνική Σφολιάτα έχει συνεργαστεί με πλήθος επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους σχετικούς με την εστίαση, το γρήγορο φαγητό, το λιανικό εμπόριο, τη φιλοξενία κλπ.

Πρωταρχικό μας μέλημα ήταν πάντα και παραμένει να τιμούμε κάθε συνεργασία και να στηρίζουμε έμπρακτα τους συνεργάτες μας. Γι’ αυτό φροντίζουμε να απαντάμε στις ανάγκες τους με απτές λύσεις και να βελτιστοποιούμε συνεχώς την ποιότητα, την ταχύτητα και το κόστος παραγωγής των προϊόντων μας.

Με αυτόν τρόπο, υπηρετούμε τον πάγιο στόχο μας να κερδίζουμε επάξια την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας και να χτίζουμε μακροχρόνιες εποικοδομητικές επαγγελματικές σχέσεις. Αυτές οι αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες είναι η παρακαταθήκη στην οποία βασιζόμαστε για να διευρύνουμε συνεχώς το πελατολόγιο μας καθώς επεκτεινόμαστε σε νέες αγορές, εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.