Ένας από τους κλάδους που εξυπηρετεί η Ελληνική Σφολιάτα από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της είναι οι φούρνοι και τα αρτοποιεία, κατ’ εξοχήν καταστήματα «της γειτονιάς» με μεγάλη κατανάλωση καθημερινά και συνεπώς, αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις σε προϊόντα ζύμης. 

Σήμερα, είμαστε υπερήφανοι που έχουμε ανταποκριθεί επί σειρά ετών στις προκλήσεις του κλάδου, καθώς έχουμε προμηθεύσει και προμηθεύουμε με τα προϊόντα μας όχι μόνο μεμονωμένα αρτοποιεία, αλλά και αλυσίδες φούρνων της Βορείου Ελλάδας.

Από τη μεγάλη γκάμα κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης που έχουμε τη χαρά να προσφέρουμε, οι φούρνοι και τα αρτοποιεία προτιμούν τις εξαιρετικές παραδοσιακές πίτες με χωριάτικο φύλλο και τα κάθε λογής πιτάκια, δηλαδή τις «μπουκίτσες», τις οποίες αγαπά ιδιαίτερα το αγοραστικό κοινό.

Δύναμή μας, οι συνεργασίες μας

Από την ίδρυσή της, το 1998, η Ελληνική Σφολιάτα έχει συνεργαστεί με πλήθος επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους σχετικούς με την εστίαση, το γρήγορο φαγητό, το λιανικό εμπόριο, τη φιλοξενία κλπ.

Πρωταρχικό μας μέλημα ήταν πάντα και παραμένει να τιμούμε κάθε συνεργασία και να στηρίζουμε έμπρακτα τους συνεργάτες μας. Γι’ αυτό φροντίζουμε να απαντάμε στις ανάγκες τους με απτές λύσεις και να βελτιστοποιούμε συνεχώς την ποιότητα, την ταχύτητα και το κόστος παραγωγής των προϊόντων μας.

Με αυτόν τρόπο, υπηρετούμε τον πάγιο στόχο μας να κερδίζουμε επάξια την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας και να χτίζουμε μακροχρόνιες εποικοδομητικές επαγγελματικές σχέσεις. Αυτές οι αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες είναι η παρακαταθήκη στην οποία βασιζόμαστε για να διευρύνουμε συνεχώς το πελατολόγιο μας καθώς επεκτεινόμαστε σε νέες αγορές, εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.