Μια κατηγορία καταστημάτων γρήγορου φαγητού με μεγάλη ζήτηση για όλων των ειδών τα κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης είναι τα κυλικεία. Καθημερινά, εξυπηρετούν χιλιάδες πελάτες (σταθερούς σε μεγάλο βαθμό) σε σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων και σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Βασιζόμενη στις βελτιστοποιημένες μεθόδους παραγωγής και διανομής της, η Ελληνική Σφολιάτα καλύπτει διαχρονικά και με επιτυχία τις υψηλές απαιτήσεις μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων του κλάδου σε ταχύτητα, ποσότητα και ποιότητα.

Είναι ένας βασικός λόγος που η εταιρεία μας απολαμβάνει την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας του κλάδου και διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με πλήθος κυλικείων που προμηθεύονται καθημερινά σημαντικές ποσότητες από όλα σχεδόν τα κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης μας για να ικανοποιήσουν τις προτιμήσεις του κοινού τους.

Δύναμή μας, οι συνεργασίες μας

Από την ίδρυσή της, το 1998, η Ελληνική Σφολιάτα έχει συνεργαστεί με πλήθος επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους σχετικούς με την εστίαση, το γρήγορο φαγητό, το λιανικό εμπόριο, τη φιλοξενία κλπ.

Πρωταρχικό μας μέλημα ήταν πάντα και παραμένει να τιμούμε κάθε συνεργασία και να στηρίζουμε έμπρακτα τους συνεργάτες μας. Γι’ αυτό φροντίζουμε να απαντάμε στις ανάγκες τους με απτές λύσεις και να βελτιστοποιούμε συνεχώς την ποιότητα, την ταχύτητα και το κόστος παραγωγής των προϊόντων μας.

Με αυτόν τρόπο, υπηρετούμε τον πάγιο στόχο μας να κερδίζουμε επάξια την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας και να χτίζουμε μακροχρόνιες εποικοδομητικές επαγγελματικές σχέσεις. Αυτές οι αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες είναι η παρακαταθήκη στην οποία βασιζόμαστε για να διευρύνουμε συνεχώς το πελατολόγιο μας καθώς επεκτεινόμαστε σε νέες αγορές, εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.