Έχοντας τις ρίζες μας στη Βόρεια Ελλάδα,
συνεργαζόμαστε εκτεταμένα με μια ιδιαίτερη κατηγορία καταστημάτων που είναι συνυφασμένη με τον τόπο μας.
Τα μπουγατσατζίδικα απευθύνονται σε ένα κοινό που εκτός από μεγάλο, είναι και εξαιρετικά απαιτητικό όσον αφορά την ποιότητα και την αυθεντικότητα του ομώνυμου προϊόντος τους, της μπουγάτσας.

Νιώθουμε εξαιρετικά υπερήφανοι που όλα αυτά χρόνια έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε ένα αληθινά υψηλό επίπεδο ποιότητας και εξυπηρέτησης, ώστε χιλιάδες καταναλωτές και λάτρεις της μπουγάτσας να απολαμβάνουν τα προϊόντα μας καθημερινά.

Σήμερα, η Ελληνική Σφολιάτα προσφέρει πολλά διαφορετικά είδη μπουγάτσας, ακόμα και νηστίσιμες. Στόχος μας, να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των συνεργαζόμενων μπουγατσατζίδικων και τις επιθυμίες του κοινού τους που, σύμφωνα με τις παραγγελίες, δείχνει επιπλέον προτίμηση στις κουρού και τα κρουασάν μας.

Δύναμή μας, οι συνεργασίες μας

Από την ίδρυσή της, το 1998, η Ελληνική Σφολιάτα έχει συνεργαστεί με πλήθος επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους σχετικούς με την εστίαση, το γρήγορο φαγητό, το λιανικό εμπόριο, τη φιλοξενία κλπ.

Πρωταρχικό μας μέλημα ήταν πάντα και παραμένει να τιμούμε κάθε συνεργασία και να στηρίζουμε έμπρακτα τους συνεργάτες μας. Γι’ αυτό φροντίζουμε να απαντάμε στις ανάγκες τους με απτές λύσεις και να βελτιστοποιούμε συνεχώς την ποιότητα, την ταχύτητα και το κόστος παραγωγής των προϊόντων μας.

Με αυτόν τρόπο, υπηρετούμε τον πάγιο στόχο μας να κερδίζουμε επάξια την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας και να χτίζουμε μακροχρόνιες εποικοδομητικές επαγγελματικές σχέσεις. Αυτές οι αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες είναι η παρακαταθήκη στην οποία βασιζόμαστε για να διευρύνουμε συνεχώς το πελατολόγιο μας καθώς επεκτεινόμαστε σε νέες αγορές, εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.