Με πίστη στον οικoγενειακό χαρακτήρα μας

Δημιουργούμε, προσφέρουμε, μοιραζόμαστε

Η οικογένεια Κωνσταντινίδη ίδρυσε την Ελληνική Σφολιάτα το 1998 και βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρείας μέχρι σήμερα, συνεχίζοντας δυναμικά με βάση τις ιδρυτικές αξίες, τη μακρόχρονη εμπειρία και τη βαθιά γνώση του αντικειμένου της.

Ως οικογενειακή επιχείρηση, η Ελληνική Σφολιάτα διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που συνεπάγεται αυτό. Προσφέρουμε κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης υψηλής ποιότητας χάρη στην προσήλωσή μας στα αγνά υλικά και τη σπιτική νοστιμιά. Εξελισσόμαστε σταθερά χάρη στην πίστη μας στην ομαδική δουλειά και τις ποικοδομητικές συνεργασίες. Ξεπερνάμε τον εαυτό μας χάρη στην αγάπη μας για αυτό που κάνουμε και όσα δημιουργήσαμε με το πάθος και το μόχθο μας.

Άλλωστε, το ίδιο το αντικείμενό μας είναι συνυφασμένο με την οικογένεια και τη χαρά του να δημιουργείς, να προσφέρεις και να μοιράζεσαι με τους αγαπημένους σου. Η ελληνική πίτα είναι ένα έδεσμα που συγκεντρώνει τα μέλη της οικογένειας γύρω από το ίδιο τραπέζι, όπου απολαμβάνουν γεύσεις και αρώματα που τους δένουν με την κοινή τους παράδοση.

Επενδύουμε στους ανθρώπους μας

Γι’ αυτόν τον λόγο, η Ελληνική Σφολιάτα ήταν και παραμένει μια μεγάλη και δεμένη οικογένεια.

Είναι μια βασική αρχή μας που συμπεριλαμβάνει και όλους τους εργαζόμενους σε όλα τα πόστα, ο οποίοι μόχθησαν και μοχθούν μαζί μας για την επιτυχία της εταιρείας. Όσα πετύχαμε και πετυχαίνουμε καθημερινά, οφείλονται στους αξιόλογους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα μας από την πρώτη μέρα λειτουργίας, αλλά και σ’ εκείνους που προστέθηκαν στην επαγγελματική μας οικογένεια καθώς η Ελληνική Σφολιάτα μεγάλωνε με το πέρασμα των χρόνων.

Με αυτόν τον τρόπο, διατηρώντας τον οικογενειακό χαρακτήρα της εταιρείας αναλλοίωτο, προχωράμε μπροστά σαν μια γροθιά με στόχο τη χάραξη μιας σταθερά ανοδικής πορείας στον ανταγωνιστικό τομέα των κατεψυγμένων τροφίμων.

Σε ποιες αρχές θεμελίωσε την πορεία της η Ελληνική Σφολιάτα;