ΜΕ ΑΦΟΣIΩΣΗ ΣΤΟ OΡΑΜΑ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞIΕΣ ΜΑΣ

Η κινητήρια δύναμη και ο παράγοντας «οικογένεια»

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, η Ελληνική Σφολιάτα δημιουργεί και εξελίσσεται με κινητήρια δύναμη το όραμα των ιδρυτών της να προσφέρουν μοναδικά προϊόντα ζύμης υψηλής ποιότητας με σεβασμό στην αγνότητα των υλικών και των γεύσεων.

Για να πετύχουμε τον στόχο μας στο βέλτιστο βαθμό, εστιάζουμε στη διατήρηση των οικείων, παραδοσιακών στοιχείων που συνδέουν τα προϊόντα μας με τις γευστικές αναμνήσεις των ανθρώπων που θα τα καταναλώσουν. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό επιτελεί η συνεργασία μας με ντόπιους τοπικούς παραγωγούς για την προμήθεια πρώτων υλών που προέρχονται απευθείας από την ελληνική γη, αστείρευτη πηγή ζωής για τους ανθρώπους του τόπου μας εδώ και αιώνες.

Άλλωστε, ο αδιαπραγμάτευτα οικογενειακός χαρακτήρας της εταιρείας μας επιβάλλει να αντιμετωπίζουμε τα προϊόντα ζύμης μας ως κάτι που θα δημιουργούσαμε με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη για να μοιραστούμε με οικεία και αγαπημένα πρόσωπα.

Οι έξι στιβαροί πυλώνες της μακρόχρονης πορείας μας

Στην Ελληνική Σφολιάτα δεν κάνουμε εκπτώσεις στους στόχους και τις αξίες μας. Διασφαλίζουμε την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας, εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και αποτελεσματικές πρακτικές για τον έλεγχο και τη βελτιστοποίηση των παραγωγικών διαδικασιών.

Ταυτόχρονα, η 25ετής εμπειρία μας στον χώρο των κατεψυγμένων τροφίμων μας οδηγεί σε στρατηγικές επιλογές που βελτιώνουν το προϊόν, ενισχύουν το brand και ενδυναμώνουν τις συνεργασίες μας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να στηρίζουμε τους συνεργάτες μας με κάθε τρόπο, χτίζοντας αμοιβαία επωφελείς επαγγελματικές σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο και στην άνοδο του ανταγωνισμού.

Τιμώντας το όραμα και τις αξίες μας, προχωράμε δυναμικά και στοχευμένα με γνώμονα τους έξι πυλώνες της επιτυχίας μας: την παράδοση, την αγνότητα, τις οικογενειακές αξίες, τη βαθιά πείρα, τη συνεργατικότητα και την εναρμόνιση με τις σύγχρονες απαιτήσεις του κλάδου.

Πώς διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας;