Με σύμμαχο τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής

Εξελισσόμαστε σταθερά από το 1998

Από το μακρινό της ξεκίνημα και την πρώτη παραγωγική μονάδα μέχρι σήμερα, η Ελληνική Σφολιάτα εφαρμόζει τις πλέον αξιόπιστες μεθόδους παραγωγής, με στόχο την ταυτόχρονη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων της.

Καθώς η εταιρεία εξελίσσεται με τα χρόνια, δε σταματά να παρακολουθεί και να ακολουθεί τις εξελίξεις σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας της. Με γνώμονα την επιτάχυνση της παραγωγής, την αύξηση της αποδοτικότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας χωρίς την παραμικρή αλλοίωση του παραδοσιακού χαρακτήρα και της αγνότητας των προϊόντων μας, εφαρμόζουμε δοκιμασμένες λύσεις βιομηχανικής τεχνολογίας και σύγχρονες τεχνικές ελέγχου και διασφάλισης της ποιοτικής μας υπεροχής.

Ειδικά στον ευαίσθητο τομέα των τροφίμων, η σωστή διαχείριση και ασφαλής επεξεργασία των υλικών είναι το Α και το Ω για ένα άψογο ποιοτικά αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, ο εκσυγχρονισμός και η βελτιστοποίηση των διαδικασιών αποφέρει πολλαπλά οφέλη για εμάς, τους συνεργάτες μας και τους καταναλωτές.

Το μέλλον μας βρίσκει πιο ανταγωνιστικούς

Τα τελευταία χρόνια, η Ελληνική Σφολιάτα διαγράφει ανοδική πορεία και διευρύνει διαρκώς το πελατολόγιό της, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. Συνεπώς, η ανάγκη για προσαρμογή της παραγωγικής διαδικασίας στις αυξημένες απαιτήσεις γίνεται όλο και πιο επιτακτική.

Η απάντησή μας στις σημαντικές προκλήσεις που συνεπάγεται η επιτυχία μας είναι ο μεθοδικός σχεδιασμός για το μέλλον και η σημαντική αναβάθμιση των διαδικασιών παραγωγής. Σύμφωνα με τα τρέχοντα, υπό υλοποίηση σχέδιά μας, το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της εταιρείας θα γραφτεί στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας. Στην αναβαθμισμένη παραγωγική μονάδα μας θα έχουμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε μεγαλύτερες ταχύτητες παραγωγής, αυξάνοντας την ποσότητα και μειώνοντας το κόστος των προϊόντων χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητά τους.

Με αυτόν τον τρόπο, η Ελληνική Σφολιάτα θα γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική, ανεβάζοντας σημαντικά τον πήχη της ποιότητας και αποδοτικότητας στην παραγωγή και διανομή κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.

Ποιο χαρακτηριστικό της διατηρεί αναλλοίωτο η Ελληνική Σφολιάτα;