Στον κλάδο της φιλοξενίας, η προώθηση των ελληνικών προϊόντων και διατροφικών παραδόσεων αποτελεί εδώ και χρόνια σημαντικό μέρος της εμπειρίας που προσφέρεται στον επισκέπτη. Ταυτόχρονα, οι απαιτήσεις σε επίπεδο ποιότητας και αυθεντικότητας είναι αυξημένες και αδιαπραγμάτευτες.

Γι’ αυτό και θεωρούμε ως εξαιρετικά σημαντική επιτυχία τη συνεργασία μας επί σειρά ετών με ξενοδοχεία 5 αστέρων, όπου είχαμε τη μοναδική ευκαιρία να ανταποκριθούμε πλήρως στα υψηλά στάνταρ και τις ιδιαίτερες προκλήσεις του κλάδου.

Στόχος μας να αποτελούμε στρατηγικό συνεργάτη για κάθε επιχείρηση φιλοξενίας που θέλει να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα ζύμης στους επισκέπτες της, όπως τα κρουασανάκια, τα μηλοπιτάκια και η αξεπέραστη μπουγάτσα με κρέμα, τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας στους μπουφέδες των ξενοδοχείων που συνεργαζόμαστε.

Δύναμή μας, οι συνεργασίες μας

Από την ίδρυσή της, το 1998, η Ελληνική Σφολιάτα έχει συνεργαστεί με πλήθος επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους σχετικούς με την εστίαση, το γρήγορο φαγητό, το λιανικό εμπόριο, τη φιλοξενία κλπ.

Πρωταρχικό μας μέλημα ήταν πάντα και παραμένει να τιμούμε κάθε συνεργασία και να στηρίζουμε έμπρακτα τους συνεργάτες μας. Γι’ αυτό φροντίζουμε να απαντάμε στις ανάγκες τους με απτές λύσεις και να βελτιστοποιούμε συνεχώς την ποιότητα, την ταχύτητα και το κόστος παραγωγής των προϊόντων μας.

Με αυτόν τρόπο, υπηρετούμε τον πάγιο στόχο μας να κερδίζουμε επάξια την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας και να χτίζουμε μακροχρόνιες εποικοδομητικές επαγγελματικές σχέσεις. Αυτές οι αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες είναι η παρακαταθήκη στην οποία βασιζόμαστε για να διευρύνουμε συνεχώς το πελατολόγιο μας καθώς επεκτεινόμαστε σε νέες αγορές, εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.